Onze werkwijze

Onze werkwijze

Van idee tot realiteit

1. Eerste verkenning

Het begint allemaal met een gesprek waarin we luisteren naar jouw globale wensen. Je krijgt een planning en een eerste prijsindicatie, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Als je nog geen duidelijk idee hebt van houtsoorten of ontwerp, geen zorgen! We kunnen ideeën aandragen op basis van kleuren en stijlen die je zoekt.

2. Ontwerp verdieping

In deze fase nodigen we je uit om na te denken over het mogelijke design en voorbeelden te verzamelen van meubels die je aanspreken. Deze inspiratie dient als basis om uiteindelijk een digitaal 3D-ontwerp te kunnen maken. Hierin worden alle details vastgelegd, inclusief de houtsoort, kleurafwerking en designelementen.

3. Detailgericht ontwerp

Met het 3D-ontwerp in handen, laten we je zien hoe jouw meubel er tot in de kleinste details uit zal zien. We bespreken houtsoorten, kleuren en andere afwerkingen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

4. Jouw akkoord

Zodra het ontwerp perfect is afgestemd op jouw wensen, vragen we om je akkoord. Wij gaan pas aan de slag wanneer jij tevreden bent. Samen kunnen we zo nodig aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat alles volgens jouw wensen verloopt.

5. Delen in het proces

We vinden het leuk als je deel uitmaakt van het proces. Tijdens het houtbewerkingsproces kun je ervoor kiezen om op de hoogte gehouden te worden van de voortgang, zodat je een kijkje achter de schermen krijgt en kunt zien hoe jouw meubelstuk tot stand komt. In overleg met jou delen we het proces ook op onze Social Media kanalen, zodat anderen ook van ons kunnen leren.

6. En dan is het moment daar

Jouw unieke meubelstuk is klaar! We bezorgen het persoonlijk op de gewenste locatie. Van idee tot realiteit, jouw wens heeft nu een tastbare vorm gekregen en we zijn er trots op dat we dat voor je hebben kunnen verwezenlijken.

3D ontwerp die we samen met jou bedenken
Hoe de kast bij ons de werkplaats verlaat
Reviews

Wat anderen zeggen

Jannis & Zoë
  Jannis & Zoë

  Ede

  Wij bordspel fanaten zijn helemaal gelukkig met onze nieuwe tafel! De USB poorten voor het opladen van je device en de led strip maken het helemaal af. Een praktisch kunstwerk in je huis!

  Willem & Julia
   Willem & Julia

   Veenendaal

   Henry heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen en maken van een mooi tv-meubel. Door fijn met ons mee te denken en met leuke ideeën te komen is het een mooi en functioneel meubel geworden! Slim de kabels weggewerkt en prachtig afgewerkt. Wij zijn er superblij mee!

   Paul en Cilla
    Paul en Cilla

    Zutpen

    We zijn super blij met ons eiken BBQ meubel voor onze Kamado Joe. Nadat we het eens waren over het ontwerp werden we tijdens de bouw voortdurend met foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden van het productieproces. Super leuk.

    Evert & Arina
     Evert & Arina

     Ede

     Inmiddels zijn er al meerdere meubelstukken voor ons gemaakt. Stuk voor stuk zijn het prachtige meubels geworden, waar we heel blij mee zijn! De tuinhoekbank voor onder onze overkapping, is prachtig van ontwerp, robuust en sterk met een mooie afwerking. Henry denkt enthousiast mee over het ontwerp en komt met goede ideeën, wat hij tussentijds ook steeds laat zien. Wederom een topstuk geleverd gekregen!